Partners & Sponsoren

Partners van CSIP

Als maatschappelijk betrokken expert of onderneming bieden wij u de mogelijk om de industrie duurzaam te versterken door Netwerk Partner of Business Partner te worden van het CSIP, uw kennis en ervaring te delen en deel te nemen aan regionale- en interregionale samenwerkingen.

Als partner kunnen wij u, naast onze standaard pakketten, ook een aantrekkelijk pakket op maat aanbieden. Graag maken wij hiervoor met u een afspraak.

Bekijk partnerpakketten

Event Partner

Het CSIP levert met partners en sponsoren de ideeën voor de Koploperoverleg bijeenkomsten en seminars, vertaald deze in actuele thema's, en verzorgt met steun vanuit het CSIP (Center for Sustainable Investment & Partnerships) de organisatie (sponsorwerving, media aandacht, deelnemers, programma, etc.).

Uw voordelen als sponsor

Als Event Partner kunt u één of meerdere onderdelen van een Koploperoverleg bijeenkomst “adopteren”. Als ‘Return of Investment’ ontvangt u hiervoor een aantal voordelen.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Benieuwd naar onze toekomstige Koploperoverleg bijeenkomsten?

Naar de agenda


  • Bij een themagerichte Koplopersessie “adopteert” u het thema en mag uw organisatie het thema inleiden als start van de discussie. Hierna neemt u deel aan het Koploperoverleg onder leiding van de dagvoorzitter.
  • Bij sector- en themagerichte koploperoverleg bijeenkomsten en seminars bent u, samen met het Platform Duurzaam Rijnmond en zijn partners, gastheer van de bijeenkomst en mag u een korte pitch of presentatie verzorgen.
  • Bij een Koploperoverleg bijeenkomst of seminar mag u uw organisatie promoten middels folders, reclamemateriaal, give-away’s, etc. en het plaatsen van een vlag, banner,of andere passende reclame-uitingen (dit onder voorwaarden en afhankelijk van het Businesspartner pakket).
  • U ontvangt de (media) aandacht die men voor- en achteraf krijgt door het behalen van resultaten bij de Koploperoverleg bijeenkomsten.