Partners & Sponsoren

Partner van het Platform Duurzaam Rijnmond

Het Platform Duurzaam Rijnmond is onderdeel van het CSIP en organiseert de bijeenkomsten in Rotterdams en Europa's grootste haven- en industriegebied.
Experts (directeur, manager, bestuurder of specialist), ondernemers (incl. start-ups) en investeerders bieden wij de mogelijk om aan de Koploperoverleg bijeenkomsten en seminars van het Platform Duurzaam Rijnmond deel te nemen, kennis te delen en zaken in het haven- en industriegebied van de Regio Rotterdam/Rijnmond te doen.

Bekijk de deelname mogelijkeden

Event Partner

Het CSIP (Center for Sustainable Investment & Partnerships) levert de ideeën voor de Koploperoverleg bijeenkomsten en seminars, vertaald deze in actuele thema's, en verzorgt de organisatie (sponsorwerving, media aandacht, deelnemers, programma, etc.).

Uw voordelen als sponsor

Als Event Partner kunt u één of meerdere onderdelen van een Koploperoverleg bijeenkomst “adopteren”. Als ‘Return of Investment’ ontvangt u hiervoor een aantal voordelen.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Benieuwd naar onze toekomstige Koploperoverleg bijeenkomsten?

Naar de agenda


  • Bij een themagerichte Koplopersessie “adopteert” u het thema en mag uw organisatie het thema inleiden als start van de discussie. Hierna neemt u deel aan het Koploperoverleg onder leiding van de dagvoorzitter.
  • Bij sector- en themagerichte koploperoverleg bijeenkomsten en seminars bent u, samen met het Platform Duurzaam Rijnmond en zijn partners, gastheer van de bijeenkomst en mag u een korte pitch of presentatie verzorgen.
  • Bij een Koploperoverleg bijeenkomst of seminar mag u uw organisatie promoten middels folders, reclamemateriaal, give-away’s, etc. en het plaatsen van een vlag, banner,of andere passende reclame-uitingen (dit onder voorwaarden en afhankelijk van het Businesspartner pakket).
  • U ontvangt de (media) aandacht die men voor- en achteraf krijgt door het behalen van resultaten bij de Koploperoverleg bijeenkomsten.