Projecten & Netwerken

CSIP Koploperprojecten 

CSIP PROJECT DUURZAAM HERSTEL HAVENS EN INDUSTRIE

Het CSIP Koplopernetwerk is hét netwerk voor duurzame ondernemers, organisaties,  instanties en instellingen in Nederland en Vlaanderen. 
Momenteel werken wij met onze partners aan de voorbereiding van de Green Deal Duurzaam Herstel Havens en Industrie. Hiervoor worden in regio's, havens en industriegebieden in Nederland en in Vlaanderen convenanten ondertekend en duurzame samenwerkingen opgezet. 

KLIK HIER  voor Green Deal Duurzaam Herstel Haven en Industrie.
KLIK HIER  voor Partner, Sponsor en Deelnamepakket projecten en netwerken.
KLIK HIER  voor aanmelding CSIP projecten en netwerken (incl. Green Deals)

Deelname CSIP Koplopernetwerk

Om deelnemers aan het Koplopernetwerk een podium te bieden om kennis te delen en zaken te doen, organiseert het CSIP Koploperoverleg en Investeerdersmeetings en zet het samenwerkingsprojecten op. 
Het CSIP organiseert zijn Koploperoverleg en Investeerdersmeetings in de twaalf grootste regio's, havens en industriegebieden in Nederland (Rotterdam/Rijnmond, Amsterdam, Moerdijk, Zeeland, Limburg, Utrecht, Groningen) en Vlaanderen (Antwerpen, Oostende, Gent, Zeebrugge). 
Aan de Koploperoverleg en Investeerdersmeetings (lokaal en digitaal) nemen experts (directeuren, managers, bestuurders, specialisten), ondernemers en investeerders deel. 
  
KLIK HIER  voor deelname aan het CSIP Koplopernetwerk.

Bekijk hier de bijeenkomsten

                

                                      KOPLOPERNETWERK
Regionale Investeerdersplatforms

Om investeerders, partners, sponsoren en deelnemers aan het Koplopersnetwerk een podium te bieden om samen te werken zet het CSIP Regionale Investeerdersplatforms op in Nederland en in Vlaanderen.
Het Platform Duurzaam Rijnmond is onderdeel van het CSIP, het neemt deel aan de Koploperoverleg en Investeerdersmeetings en biedt experts, ondernemers en investeerders in de Regio Rotterdam/Rijnmond een podium om samen te werken. 

CSIP Business Angels Netwerk

Het CSIP werkt met Business Angels in Nederland en Vlaanderen aan het duurzaam versterken van de economie, (oud-)ondernemers en investeerders met kennis, ervaring en met financiële middelen. Het CSIP Business Angels Netwerk neemt deel aan de investeerdersplatforms en aan de koploperoverleg en investeerdersmeetings, en investeert projecten en ondernemingen (startups/scale-ups) van het CSIP. 
Wilt u zich bij het Business Angels Netwerk van CSIP aansluiten en projecten en ondernemingen met kennis en financiële middelen ondersteunen! 
S
tuur dan een email naar: info@csip-nederland.nl  t.a.v. het CSIP Projectteam.

Regio Rijnmond

Als onderdeel van de Randstad behoort regio Rijnmond tot de meest dichtstbevolkte gebieden en is het de economische motor van Nederland. Met 1,2 miljoen inwoners, stadsregio en wereldstad Rotterdam, Europa's grootste havengebied en een bloeiende industrie is deze regio zeer ondernemend. Denk aan: industrie in het Europoort gebied, toerisme, een goede mix van MKB en (inter)nationale organisaties, een kenmerkende architectuur, vele sportfaciliteiten, evenementen en uitgaansmogelijkheden.

Al deze organisaties hebben te maken met maatschappelijk betrokken ondernemen en duurzaamheid: Beslissingen op deze gebieden hebben gevolgen voor zowel het huidige milieu, als voor onze toekomstige generaties.

Regio Rijnmond heeft MVO hoog in het vaandel staan en streeft naar 50% minder CO2 uitstoot in 2025 ten opzichte van 1990. Om de economie duurzaam te versterken en doelstellingen te realiseren is regionale samenwerking een absolute must!                              

Rotterdam

Meer weten?

Wilt u graag meer weten of heeft u interesse in een samenwerking? Neem contact met ons op!

Contact