Platforms & Samenwerkingen

Convenant Duurzaam Herstel Havens en Industrie (Green Deal)

Om de economie te duurzaam te kunnen versterken en doelstellingen (Sustainable Development Goals) te realiseren zet het CSIP duurzaam herstel programma's op in Nederland en in België (Vlaanderen).
Momenteel werkt het CSIP aan de startup van het Green Deal project Duurzaam Herstel Havens en Industrie (fase 1). Hiervoor worden in twaalf grootste regio's, havens en industriegebieden in Nederland en Vlaanderen convenanten ondertekend en samenwerkingen opgezet. 
Als eerste van de twaalf regio’s, havens en industriegebieden wordt de convenant Duurzaam Herstel Havens en Industrie in Spijkenisse (aan de rand van het Rotterdamse haven en industriegebied) ondertekend.
Het project ondersteunt de doelstellingen van de Europese Green Deal.

Deelname Duurzaam Herstel Havens en Industrie (Green Deal).

CSIP werkt met investeerders, partners en sponsoren aan de startup van het Green Deal project Duurzaam Herstel Havens en Industrie.
Wilt u de Green Deal mede mogelijk maken en de convenant in één
van de twaalf regio's, havens en industriegebieden ondertekenen! 
Meldt u dan aan als Investeerder, Partner, Sponsor of als Deelnemer.
KLIK HIER
voor informatie Green Deal Duurzaam Herstel Havens en Industrie
.

Wilt u aanvullende informatie:

Stuur dan uw gegevens via www.csip-nederland.nl/contact naar CSIP t.a.v. het CSIP Projectteam.Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op, of sturen u de informatie.

Schema Koploperoverleg en Investeerdersmeetings

                

  ORGANOGRAM

Regionale Investeerdersplatforms

Het CSIP is hét centrum voor duurzaam investeren en samenwerken en iniatiefnemer van het Green Deal project Duurzaam Herstel Havens en Industrie. Het biedt Koplopers (duurzame ondernemingen, organisaties, instanties en instellingen) podiums om kennis te delen en om zaken te doen. Dit door
het organiseren van Koploperoverleg- en investeerdersbijeenkomsten, het opzetten van Regionale Investeerdersplatforms, en het investeren in duurzame projecten en ondernemingen (o.a. startups).

CSIP Platform Duurzaam Rijnmond

CSIP Platform Duurzaam Rijnmond is één van de Regionale Investeerdersplatforms en onderdeel van
het Green Deal project Duurzaam Herstel Havens en Industrie. Het platform biedt experts (directeuren, managers, bestuurders, specialisten), ondernemers en investeerders een podium om samen te werken, projecten te realiseren, ondernemingen te ondersteunen (o.a. startups), en de economie in de Regio Rijnmond (met Rotterdams en Europa's grootste haven en industriegebied) duurzaam te versterken.
(zie sfeerimpressie: Koplopersessies en Partnerdeals).

Wilt u aanvullende informatie:
Stuur dan uw gegevens via www.csip-nederland.nl/contact naar CSIP t.a.v. het CSIP Projectteam.Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op, of sturen u de informatie.

Schema Koploperoverleg en Investeerdersmeetings

Deelname CSIP Business Angels Netwerk

Het CSIP werkt aan het duurzaam versterken van de economie en heeft hiervoor het CSIP Business Angels Netwerk opgezet. (Oud-)ondernemers en investeerders met kennis, ervaring en met financiële middelen. 
Het Business Angels Netwerk ondersteunt het Koploperproject Duurzaam Herstel Havens en Industrie en investeert in duurzame projecten en ondernemingen (startups/growups) in Nederland en in Vlaanderen. 

Wilt u bij het CSIP Business Angels Netwerk 
aansluiten!
Stuur dan uw gegevens via www.csip-nederland.nl/contact naar CSIP t.a.v. het CSIP Projectteam.
Wij nemen dan z
o spoedig mogelijk contact met u op, of sturen u de informatie. 

CSIP Projectteam

Het CSIP Projectteam zorgt voor de uitvoering van de Green Deal Duurzaam Herstel Havens en Industrie. Het organiseert bijeenkomsten (waaronder Koploperoverleg en Investeerdersmeetings) in Nederland en Vlaanderen, zet projecten en samenwerkingen op (o.a. Green Deals) en het ondersteunt startups bij het zoeken naar investeerders, het opzetten van duurzame overeenkomsten en het afsluiten van contracten.

Wilt u meer informatie:
Stuur dan uw gegevens via www.csip-nederland.nl/contact naar CSIP t.a.v. het CSIP Projectteam.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op, of sturen u de informatie.

Regio Rijnmond

Als onderdeel van de Randstad behoort regio Rijnmond tot de meest dichtstbevolkte gebieden en is het de economische motor van Nederland. Met 1,2 miljoen inwoners, stadsregio en wereldstad Rotterdam, Europa's grootste havengebied en een bloeiende industrie is deze regio zeer ondernemend. Denk aan: industrie in het Europoort gebied, toerisme, een goede mix van MKB en (inter)nationale organisaties, een kenmerkende architectuur, vele sportfaciliteiten, evenementen en uitgaansmogelijkheden.

Al deze organisaties hebben te maken met maatschappelijk betrokken ondernemen en duurzaamheid: Beslissingen op deze gebieden hebben gevolgen voor zowel het huidige milieu, als voor onze toekomstige generaties.

Regio Rijnmond heeft MVO hoog in het vaandel staan en streeft naar 50% minder CO2 uitstoot in 2025 ten opzichte van 1990. Om de economie duurzaam te versterken en doelstellingen te realiseren is regionale samenwerking een absolute must!                              

Rotterdam

Meer weten?

Wilt u graag meer weten of heeft u interesse in een samenwerking? Neem contact met ons op!

Contact