Platforms & Projecten

CSIP KOPLOPERPROJECTEN 

CSIP PROJECT DUURZAAM HERSTEL HAVEN EN INDUSTRIE

Het CSIP werkt met investeerders, partners en sponsoren aan de voorbereiding van de Green Deal Duurzaam Herstel Haven en Industrie. Hiervoor worden in twaalf haven en industriegebieden in Nederland en Vlaanderen convenanten ondertekend en samenwerkingen opgezet.  

KLIK HIER  voor informatie Duurzaam Herstel Haven en Industrie.
KLIK HIER  voor het Partner, Sponsor en Deelnamepakket van CSIP.
KLIK HIER  voor het Aanmeldingsformulier van CSIP.

CSIP KOPLOPERNETWERK

Om de economie duurzaam te herstellen en doelstellingen te realiseren is samenwerking een absolute must! 
Het CSIP organiseert Koploperoverleg en Investeerdersmeetings (lokaal en online) in twaalf regio's, havens en industriegebieden in Nederland en Vlaanderen. Doel van de bijeenkomsten is experts (directeuren, managers, bestuurders, specialisten), ondernemers en investeerders een podium te bieden om kennis te delen en zaken te doen.  

KLIK HIER  voor deelname aan het CSIP Koplopernetwerk.
* (deelname gratis voor investeerders, partners, sponsoren en deelnemers CSIP Koploperprojecten). 

Bekijk hier de bijeenkomsten

                
CSIP INVESTEERDERSPLATFORMS

Om experts, ondernemers en investeerders een podium te bieden om samen te werken zet het CSIP investeerdersplatforms op in havens en industriegebieden in Nederland en Vlaanderen in samenwerking met zijn regionaal betrokken partners en financiële dienstverleners (banken, subsidiebureaus, etc.).   
Het CSIP Platform Duurzaam Rijnmond is het investeerdersplatform voor de Regio Rotterdam/Rijnmond. Het biedt investeerders, partners, sponsoren en deelnemers aan het CSIP Koplopernetwerk een podium om met het CSIP Projectteam samen te werken, aan koploperoverleg en investeerdersmeetings in de Regio Rijnmond deel te nemen, en zaken in Europa's grootste haven- en industriegebied te doen.  

CSIP BUSINESS ANGELS NETWERK

Het CSIP Business Angels Netwerk (oud-ondernemers en investeerders) ondersteunt de investeerders-platforms in Nederland en Vlaanderen met kennis, financiële middelen en met een groot netwerk.
Het investeert in projecten en ondernemingen (o.a. startups en scaleups) en neemt deel aan de Koploperoverleg en Investeerdersmeetings.
Wilt u als investeerder aansluiten bij het CSIP Business Angels Netwerk, stuur dan een email naar:
info@csip-nederland.nl  t.a.v. het CSIP Projectteam.

Regio Rijnmond

Als onderdeel van de Randstad behoort regio Rijnmond tot de meest dichtstbevolkte gebieden en is het de economische motor van Nederland. Met 1,2 miljoen inwoners, stadsregio en wereldstad Rotterdam, Europa's grootste havengebied en een bloeiende industrie is deze regio zeer ondernemend. Denk aan: industrie in het Europoort gebied, toerisme, een goede mix van MKB en (inter)nationale organisaties, een kenmerkende architectuur, vele sportfaciliteiten, evenementen en uitgaansmogelijkheden.

Al deze organisaties hebben te maken met maatschappelijk betrokken ondernemen en duurzaamheid: Beslissingen op deze gebieden hebben gevolgen voor zowel het huidige milieu, als voor onze toekomstige generaties.

Regio Rijnmond heeft MVO hoog in het vaandel staan en streeft naar 50% minder CO2 uitstoot in 2025 ten opzichte van 1990. Om de economie duurzaam te versterken en doelstellingen te realiseren is regionale samenwerking een absolute must!                              

Rotterdam

Meer weten?

Wilt u graag meer weten of heeft u interesse in een samenwerking? Neem contact met ons op!

Contact