Ondernemers- en Investeerdersplatforms

CSIP Platform Duurzaam Rijnmond 

Het CSIP zet investeerdersplatforms op in havens en industriegebieden om experts, ondernemers en investeerders een podium te bieden om samen te werken en start-ups/scale-ups met kennis en financiële middelen te ondersteunen.
In de platforms van CSIP zitten naast investeerders, partner-, sponsor- en subsidieadviseurs, vertegenwoordigers van bij de regio's betrokken koplopers (ondernemingen, organisaties, instanties).
Platform Duurzaam Rijnmond is het investeerdersplatform van CSIP in de Regio Groot Rijnmond, het organiseerd zijn lokale en digitale overlegsessies en investeerdersmeetings (webinars) in het haven en industriegebied van Rotterdam.

                                 


Bekijk hier de bijeenkomsten van de CSIP Platforms in Nederland en Vlaanderen

Regio Rijnmond

Als onderdeel van de Randstad behoort regio Rijnmond tot de meest dichtstbevolkte gebieden en is het de economische motor van Nederland. Met 1,2 miljoen inwoners, stadsregio en wereldstad Rotterdam, Europa's grootste havengebied en een bloeiende industrie is deze regio zeer ondernemend. Denk aan: industrie in het Europoort gebied, toerisme, een goede mix van MKB en (inter)nationale organisaties, een kenmerkende architectuur, vele sportfaciliteiten, evenementen en uitgaansmogelijkheden.

Al deze organisaties hebben te maken met maatschappelijk betrokken ondernemen en duurzaamheid: Beslissingen op deze gebieden hebben gevolgen voor zowel het huidige milieu, als voor onze toekomstige generaties.

Regio Rijnmond heeft MVO hoog in het vaandel staan en streeft naar 50% minder CO2 uitstoot in 2025 ten opzichte van 1990. Om de economie duurzaam te versterken en doelstellingen te realiseren is regionale samenwerking een absolute must!

Rotterdam

Meer weten?

Wilt u graag meer weten of heeft u interesse in een samenwerking? Neem contact met ons op!

Contact