Inschrijving Green Deal Duurzaam Herstel Haven en Industrie gestart

Om de economie duurzaam te herstellen en doelstellingen te realiseren is samenwerking een absolute must! De ‘Green Deal Duurzaam Herstel Haven en Industrie’ is onderdeel van het ‘Duurzaam Herstel Programma’ in Nederland en Vlaanderen en is een initiatief van   CSIP BV  (Center for Sustainable Investment & Partnerships).   
De Green Deal heeft als doel het opzetten van regionale en interregionale samenwerkingen, het ondersteunen van duurzame ondernemers in de startup of doorgroeifase en het afsluiten van overeenkomsten. De Green Deal is bestemd voor bij havens en industries in Nederland en Vlaanderen betrokken experts (directeuren, managers, bestuurders, specialisten), ondernemers, investeerders, organisaties en instanties.    
PERSPRESENTATIE EN CONVENANT ONDERTEKENING:
Perspresentatie en convenant ondertekening door bij de havens en bij de industries in Nederland (Rotterdam, Amsterdam, Moerdijk, Zeeland) en Vlaanderen (Antwerpen, Gent, Oostende, Zeebrugge) betrokken ondernemingen, investeerders, organisaties en instanties, en door vertegenwoordigers van het RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) en het CSIP (Center for Sustainable Investment & Partnerships).
PROGRAMMA:
Programma volgt 
DATUM:
Datum volgt
LOCATIE:

Grote zaal Carlton Oasis Hotel
Curieweg 1
3208 KJ Spijkenisse (Haven- en Industriegebied Rotterdam/Rijnmond)
ORGANISATIE: 
CSIP BV
Curieweg 5
3208 KJ Spijkenisse 
Website: www.csip-nederland.nl
Email: info@csip-nederland.nl

« Terug naar overzicht