CSIPNLRO-07092200

PROGRAMMAPRESENTATIE DUURZAAM HERSTEL HAVEN EN INDUSTRIE REGIO RIJNMOND  

WOENSDAG 07 SEPTEMBER 2022
GROTE ZAAL CARLTON OASIS HOTEL
CURIEWEG 1
3208 KJ SPIJKENISSE (GEMEENTE NISSEWAARD)

*max. 50 deelnemers i.v.m. coronaproof en 1,5 meter indeling
*deelname gratis met CSIP relatiekaart  (zie: CSIP Partnerpakketten)
*reserveer tijdig uw plaatsen, vol is vol


VAN ECONOMISCHE CRISIS NAAR DUURZAAM HERSTEL  

De gevolgen van de coronacrisis zijn enorm. Om de economie te herstellen en doelstellingen te realiseren is samenwerking een absolute must!

Woensdag 07 September komen bij haven en industriegebieden betrokken experts (directeuren, managers, bestuurders, specialisten), ondernemers, investeerders naar Spijkenisse, aan de rand van haven- en industriegebied Rotterdam, om deel te nemen aan een inspirerende bijeenkomst.   
De bijeenkomst zal worden afgesloten met een perspresentatie, en met de ondertekening van de 'Green Deal Duurzaam Herstel Haven en Industrie' door vertegenwoordigers van de acht  

VOORLOPIG PROGRAMMA:
09.00 uur / 09.30 uur
Ontvangst met koffie en thee, registratie deelname en ontvangst badge.
09.30 uur / 11.30 uur
Diverse Pitches, presentaties en forumdebatten (programma volgt).
11.30 uur / 12.30 uur
Perspresentatie en ondertekening 'Convenant Duurzaam Herstel Haven en Industrie'. 
12.30 uur / 13.30 uur
Lunchbuffet en gelegenheid om te netwerken.

ALGEMENE VOORWAARDEN:

Mocht u bij nader inzien verhinderd zijn, dan kunt u tot 1 maand voor de bijeenkomst kosteloos annuleren (schriftelijk of per email). Daarna bent u het volledige deelnamebedrag verschuldigd. U kunt zich altijd door een collega laten vervangen. Mocht een bijeenkomst door omstandigheden niet door kunnen gaan, dan zal deze naar een nieuwe datum worden verplaatst. De organisatie is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal. Dus let goed op uw spullen!
Wij wensen u een inspirerende bijeenkomst.

DOELGROEP:
Bij haven- en industriegebieden in Nederland en Vlaanderen betrokken experts (directeuren, managers, bestuurders en specialisten), ondernemers, investeerders en vertegenwoordigers van overheidsinstanties, kennisinstellingen en belangenorganisaties.

ORGANISATIE:
CSIP zet industriële samenwerkingen op en organiseert Koplopersoverleg en investeerdersbijeenkomsten in de haven- en industriegebieden van Nederland en Vlaanderen. Het CSIP organiseert de bijeenkomsten in het Haven- en Industriegebied van Rotterdam samen met het Platform Duurzaam Rijnmond. 

PARTNER- EN SPONSORPAKKETTEN :
Om de bijeenkomst mogelijk te maken hebben wij de steun van partners en sponsoren nodig. Als 'Return of Investment' bieden wij u een pakket op maat en de mogelijkheid om een pitch of presentatie te verzorgen, aan het forumdebat deel te nemen, collega's en relaties uit te nodigen en promotionele activiteiten op te zetten. Wilt u informatie over de partner- en sponsorpakketten ontvangen. 
Stuur dan een email met uw gegevens naar: info@csip-nederland.nl 
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

VRAAG NU UW PARTNER- OF SPONSORPAKKET AAN EN RESERVEER UW PLAATSEN!

ORGANISATIE: 
CSIP Nederland
Website: www.csip-nederland.nl
Email: info@csip-nederland.nl

Ik meld me aan
« Terug naar kalender