CSIPROTL-15122100

KOPLOPERS EN INVESTEERDERS OVERLEG 
TRANSPORT & LOGISTIEK 

WOENSDAG 15 DECEMBER 2021

HAVEN EN INDUSTRIEGEBIED ROTTERDAM  

Van 10.00 uur tot 14.00 uur (incl. lunchbuffet)

Programma en locatie volgt

*gratis deelname voor CSIP partners en relaties. 
*reserveer tijdig uw plaatsen, vol is vol
*voor informatie over de partnerpakketten en het aanvragen van gratis relatiekaarten:  info@csip-nederland.nl

DEELNEMERS:
CSIP Business Angels Netwerk.

(Oud)-Ondernemers en investeerders (Business Angels) die de economie duurzaam willen versterken en investeren in kansrijke MKB ondernemingen (o.a. startups) en initiatieven in de haven- en industriegebieden van Nederland en Vlaanderen. 
MKB ondernemers.
Ondernemers met duurzame investeringsplannen op het gebied van transport en logistiek die op zoek zijn naar (financiële) ondersteuning.  

ORGANISATIE:
Het CSIP zet industriële coalities en samenwerkingen op en organiseert Koplopersoverleg en investeerdersbijeenkomsten in de haven- en industriegebieden van Nederland en Vlaanderen. Het CSIP organiseert de bijeenkomsten in het Haven- en Industriegebied van Rotterdam samen met het Platform Duurzaam Rijnmond. 

WIE HEBBEN ER DEELGENOMEN:
Het Platform Duurzaam Rijnmond is in 2010 opgericht en is sinds 2019 onderdeel van het CSIP. Aan de Koploperoverleg en investeerdersbijeenkomsten van het Platform Duurzaam Rijnmond hebben, naast het MKB, vooraanstaande bedrijven deelgenomen waaronder: VORM Bouw, Nissan Nederland, ING, Shell, Engie, Coca Cola, NEN, Verstegen Spices & Sauces, BAM Energy Systems, EY, Delta Energy, Dura Vermeer, Structon Worksphere, Unilever, Royal Haskoning, Ecofys, Rabobank, Kunsstof Recycling Nederland, Lyondellbasell, Renewi Nederland, Santas Koffie, Wouter Witzel Valve Technology, Amsterdam Trade Bank, EMR (European Metal Recycling), Engie, Trigion, Boskalis, Joulz, A.Hak, Alliander, Vopak, Bureau Veritas, EY, Mitsubishi Europe, DSM en vele anderen. En vertegenwoordigers van overheidsinstanties, kennisinstellingen en belangenorganisaties waaronder: RVO.NL (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland), Ministerie van Economische Zaken, TU Delft, TNO Delft, In2Waste en ENVAQUA (Dutch Environment & Water Technologie Association). 

ALGEMENE VOORWAARDEN:
Mocht een bijeenkomst door omstandigheden niet door kunnen gaan, dan zal deze naar een nieuwe datum worden verplaatst. De organisatie is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal. Dus let goed op uw spullen!

PARTNER- EN SPONSORPAKKETTEN :
Om de bijeenkomst mogelijk te maken hebben wij de steun van partners en sponsoren nodig. Als 'Return of Investment' bieden wij u een pakket op maat en de mogelijkheid om een pitch of presentatie te verzorgen, aan het forumdebat deel te nemen, collega's en relaties uit te nodigen en promotionele activiteiten op te zetten. Wilt u informatie over de partner- en sponsorpakketten ontvangen. 
Stuur dan een email met uw gegevens naar: info@csip-nederland.nl 
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

VRAAG NU UW PARTNER- OF SPONSORPAKKET AAN EN RESERVEER UW PLAATSEN!

ORGANISATIE: 
CSIP Nederland
Website: www.csip-nederland.nl
Email: info@csip-nederland.nl

Ik meld me aan
« Terug naar kalender