Model voor Koploperoverleg bijeenkomst of Seminar

KICK OFF + PERSPRESENTATIE   
DUURZAAM HERSTEL HAVEN EN INDUSTRIE  

WOENSDAG 08 SEPTEMBER 2021
GROTE ZAAL CARLTON OASIS HOTEL
CURIEWEG 1
3208 KJ SPIJKENISSE (GEMEENTE NISSEWAARD)

*max. 50 deelnemers i.v.m. coronaproof en 1,5 meter indeling
*deelname gratis met CSIP relatiekaart  (zie: CSIP Partnerpakketten)
*reserveer tijdig uw plaatsen, vol is vol


VAN ECONOMISCHE CRISIS NAAR DUURZAAM HERSTEL 

De gevolgen van de coronacrisis zijn enorm. Om de economie te herstellen en doelstellingen te realiseren is samenwerking een absolute must!


Woensdag 08 September komen bij haven en industrie betrokken experts, ondernemers, investeerders en vertegenwoordigers van overheidsinstanties, kennisinstellingen en belangenorganisaties naar het haven- en industriegebied van Rotterdam om deel te nemen aan een inspirerende bijeenkomst waarbij de gevolgen van de coronacrisis, de financiering van het economisch herstel en de samenwerking tussen de haven- en industriegebieden centraal staan.  
De bijeenkomst zal worden afgesloten met de ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst.

VOORLOPIG PROGRAMMA KICK OFF EN PERSPRESENTATIE:
09.00 uur / 09.30 uur
Ontvangst met koffie en thee, registratie deelname en ontvangst badge.
09.30 uur / 09.45 uur
Opening Koplopersoverleg 'Duurzaam Herstel Haven en Industrie' door de dagvoorzitter.
09.45 uur / 10.00 uur
Kick Off  'Dutch Sustainability Leaders Program' inclusief perspresentatie.
10.00 uur / 11.00 uur
Ondernemen en investeren in de haven- en industriegebieden / Pitches en presentaties van duurzame ondernemers (o.a. startups), projecten en initiatieven.
11.00 uur / 11.15 uur
Korte pauze.
11.15 uur / 12.15 uur
Koplopersoverleg / Forumdebat Duurzaam Herstel Haven en Industrie.
12.15 uur / 13.00 uur
Convenantondertekening "Duurzaam Herstel Haven en Industrie". 
13.00 uur / 14.00 uur
Lunchbuffet en gelegenheid om te netwerken.


ALGEMENE VOORWAARDEN:

Mocht u bij nader inzien verhinderd zijn, dan kunt u tot 1 maand voor de bijeenkomst kosteloos annuleren (schriftelijk of per email). Daarna bent u het volledige deelnamebedrag verschuldigd. U kunt zich altijd door een collega laten vervangen. Mocht een bijeenkomst door omstandigheden niet door kunnen gaan, dan zal deze naar een nieuwe datum worden verplaatst. De organisatie is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal. Dus let goed op uw spullen!
Wij wensen u een inspirerende bijeenkomst.

DOELGROEP:
Bij de haven- en industriegebieden van Nederland en Vlaanderen betrokken experts (directeuren, managers, bestuurders en specialisten), ondernemers, investeerders en vertegenwoordigers van overheidsinstanties, kennisinstellingen en belangenorganisaties.

ORGANISATIE:
Het CSIP zet industriële coalities en samenwerkingen op en organiseert Koplopersoverleg en investeerdersbijeenkomsten in de haven- en industriegebieden van Nederland en Vlaanderen. Het CSIP organiseert de bijeenkomsten in het Haven- en Industriegebied van Rotterdam samen met het Platform Duurzaam Rijnmond. 

WIE HEBBEN ER DEELGENOMEN:
Het Platform Duurzaam Rijnmond is in 2010 opgericht en is sinds 2019 onderdeel van het CSIP. Aan de Koploperoverleg en investeerdersbijeenkomsten van het Platform Duurzaam Rijnmond hebben, naast het MKB, vooraanstaande bedrijven deelgenomen waaronder: VORM Bouw, Nissan Nederland, ING, Shell, Engie, Coca Cola, NEN, Verstegen Spices & Sauces, BAM Energy Systems, EY, Delta Energy, Dura Vermeer, Structon Worksphere, Unilever, Royal Haskoning, Ecofys, Rabobank, Kunsstof Recycling Nederland, Lyondellbasell, Renewi Nederland, Santas Koffie, Wouter Witzel Valve Technology, Amsterdam Trade Bank, EMR (European Metal Recycling), Engie, Trigion, Boskalis, Joulz, A.Hak, Alliander, Vopak, Bureau Veritas, EY, Mitsubishi Europe, DSM en vele anderen. En vertegenwoordigers van overheidsinstanties, kennisinstellingen en belangenorganisaties waaronder: RVO.NL (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland), Ministerie van Economische Zaken, TU Delft, TNO Delft, In2Waste en ENVAQUA (Dutch Environment & Water Technologie Association). 

PARTNER- EN SPONSORPAKKETTEN :
Om de bijeenkomst mogelijk te maken hebben wij de steun van partners en sponsoren nodig. Als 'Return of Investment' bieden wij u een pakket op maat en de mogelijkheid om een pitch of presentatie te verzorgen, aan het forumdebat deel te nemen, collega's en relaties uit te nodigen en promotionele activiteiten op te zetten. Wilt u informatie over de partner- en sponsorpakketten ontvangen. 
Stuur dan een email met uw gegevens naar: info@csip-nederland.nl 
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

VRAAG NU UW PARTNER- OF SPONSORPAKKET AAN EN RESERVEER UW PLAATSEN!

ORGANISATIE: 
CSIP Nederland
Website: www.csip-nederland.nl
Email: info@csip-nederland.nl

Ik meld me aan
« Terug naar kalender