CSIPNLRO-03022000 RESERVE

CONTRACTBESPREKINGEN PROJECTTEAM I.V.M. CONVENANT DUURZAAM HERSTEL HAVENS EN INDUSTRIE 

DATUM:
Vrijdag 03 Februari 2023 
LOCATIE:
Locatie partner CSIP 
DEELNAME:
Op uitnodiging 
Contactgegevens:
CSIP BV (Center for Sustainable Investment & Partnerships)
Curieweg 5
3208KJ Spijkenisse (Gemeente Nissewaard)
Website: www.csip-nederland.nl
Email: info@csip-nederland.nl

LET OP VOORBEELD TEKST HIERONDER

CSIPNLBI-13052000

KOPLOPERS EN INVESTEERDERS OVERLEG 
BOUW & INFRA 

WOENSDAG 17 NOVEMBER 2021

HAVEN EN INDUSTRIEGEBIED ROTTERDAM  

Van 10.00 uur tot 14.00 uur (incl. lunchbuffet)

Programma en locatie volgt

*max. 50 deelnemers i.v.m. coronaproof en 1,5 meter indeling
*deelname gratis met CSIP relatiekaart  (zie: CSIP Partnerpakketten)
*reserveer tijdig uw plaatsen, vol is vol
*voor informatie over deelname info@csip-nederland.nl

DOELGROEP:
Bij de haven- en industriegebieden van Nederland en Vlaanderen betrokken experts (directeuren, managers, bestuurders en specialisten), ondernemers, investeerders en vertegenwoordigers van overheidsinstanties, kennisinstellingen en belangenorganisaties.
ORGANISATIE:
Het CSIP zet industriële coalities en samenwerkingen op en organiseert Koplopersoverleg en investeerdersbijeenkomsten in de haven- en industriegebieden van Nederland en Vlaanderen.
Het CSIP organiseert de bijeenkomsten in het Haven- en Industriegebied van Rotterdam samen met het Platform Duurzaam Rijnmond. 
WIE HEBBEN ER DEELGENOMEN:
Het Platform Duurzaam Rijnmond is in 2010 opgericht en is sinds 2019 onderdeel van het CSIP. Aan de Koploperoverleg en investeerdersbijeenkomsten van het Platform Duurzaam Rijnmond hebben, naast het MKB, vooraanstaande bedrijven deelgenomen waaronder: VORM Bouw, Nissan Nederland, ING, Shell, Engie, Coca Cola, NEN, Verstegen Spices & Sauces, BAM Energy Systems, EY, Delta Energy, Dura Vermeer, Structon Worksphere, Unilever, Royal Haskoning, Ecofys, Rabobank, Kunsstof Recycling Nederland, Lyondellbasell, Renewi Nederland, Santas Koffie, Wouter Witzel Valve Technology, Amsterdam Trade Bank, EMR (European Metal Recycling), Engie, Trigion, Boskalis, Joulz, A.Hak, Alliander, Vopak, Bureau Veritas, EY, Mitsubishi Europe, DSM en vele anderen. En vertegenwoordigers van overheidsinstanties, kennisinstellingen en belangenorganisaties waaronder: RVO.NL (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland), Ministerie van Economische Zaken, TU Delft, TNO Delft, In2Waste en ENVAQUA (Dutch Environment & Water Technologie Association). 
PARTNER- EN SPONSORPAKKETTEN :
Om de bijeenkomst mogelijk te maken hebben wij de steun van partners en sponsoren nodig. Als 'Return of Investment' bieden wij u een pakket op maat en de mogelijkheid om een pitch of presentatie te verzorgen, aan het forumdebat deel te nemen, collega's en relaties uit te nodigen en promotionele activiteiten op te zetten. Wilt u informatie over de partner- en sponsorpakketten ontvangen. 
Stuur dan een email met uw gegevens naar: info@csip-nederland.nl 
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

VRAAG NU UW PARTNER- OF SPONSORPAKKET AAN EN RESERVEER UW PLAATSEN!

ORGANISATIE: 
CSIP Nederland
Website: www.csip-nederland.nl
Email: info@csip-nederland.nl

Ik meld me aan
« Terug naar kalender