CSIPROCH-23032200

KOPLOPERS EN INVESTEERDERS OVERLEG  
CHEMIE & BIOCHEMIE 

WOENSDAG 23 MAART 2022

HAVEN EN INDUSTRIEGEBIED ROTTERDAM  

Van 10.00 uur tot 14.00 uur (incl. lunchbuffet)

Programma en locatie volgt

*max. 50 deelnemers i.v.m. coronaproof en 1,5 meter indeling
*deelname gratis met CSIP relatiekaart  (zie: CSIP Partnerpakketten)
*reserveer tijdig uw plaatsen, vol is vol

DOELGROEP:
Bij de haven- en industriegebieden van Nederland en Vlaanderen betrokken experts (directeuren, managers, bestuurders en specialisten), ondernemers, investeerders en vertegenwoordigers van overheidsinstanties, kennisinstellingen en belangenorganisaties.
ORGANISATIE:
Het CSIP zet industriële coalities en samenwerkingen op en organiseert Koplopersoverleg en investeerdersbijeenkomsten in de haven- en industriegebieden van Nederland en Vlaanderen.
Het CSIP organiseert de bijeenkomsten in het Haven- en Industriegebied van Rotterdam samen met het Platform Duurzaam Rijnmond. 
WIE HEBBEN ER DEELGENOMEN:
Aan de Koploperoverleg en investeerdersbijeenkomsten hebben, naast het MKB, vooraanstaande bedrijven deelgenomen waaronder: VORM Bouw, Nissan Nederland, ING, Shell, Engie, Coca Cola, NEN, Verstegen Spices & Sauces, BAM Energy Systems, EY, Delta Energy, Dura Vermeer, Structon Worksphere, Unilever, Royal Haskoning, Ecofys, Rabobank, Kunsstof Recycling Nederland, Lyondellbasell, Renewi Nederland, Santas Koffie, Wouter Witzel Valve Technology, Amsterdam Trade Bank, EMR (European Metal Recycling), Engie, Trigion, Boskalis, Joulz, A.Hak, Alliander, Vopak, Bureau Veritas, EY, Mitsubishi Europe, DSM en vele anderen.  
PARTNER- EN SPONSORPAKKETTEN :
Om de bijeenkomst mogelijk te maken hebben wij de steun van partners en sponsoren nodig. Als 'Return of Investment' bieden wij u een pakket op maat en de mogelijkheid om een pitch of presentatie te verzorgen, aan het forumdebat deel te nemen, collega's en relaties uit te nodigen en promotionele activiteiten op te zetten. Wilt u informatie over de partner- en sponsorpakketten ontvangen. 
Stuur dan een email met uw gegevens naar: info@csip-nederland.nl 
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

VRAAG NU UW PARTNER- OF SPONSORPAKKET AAN EN RESERVEER UW PLAATSEN!

ORGANISATIE: 
CSIP Nederland
Website: www.csip-nederland.nl
Email: info@csip-nederland.nl

Ik meld me aan
« Terug naar kalender