Diensten & Activiteiten

Diensten

Het CSIP (Center for Sustainable Investment & Partnership) ondersteunt bedrijven en initiatieven die de industrie duurzaam versterken door:  

 bemiddeling bij bedrijf- en projectfinancieringen.
 het afsluiten van partner-, sponsor- en greendeals.
 het aantrekken van investeerders.
 het aanvragen van subsidies.
 het opstarten van crowdfunding-campagnes.
 het begeleiden van duurzame bedrijfsmodellen.

Wij doen dit met SIP (Sustainable Investment & Partnerships) experts, en in samenwerking met de industriële experts, investeerders en gespecialiseerde bureaus in de haven- en industriegebieden van Nederland en Vlaanderen. 

Huidige projecten

CSIP maakt deel uit van een interregionale samenwerkingen en is met experts constant bezig om in de haven- en industriegebieden van Nederland en Vlaanderen de industrie duurzaam te versterken.

Interregionale Samenwerking Haven- en Industriegebieden

Convenant ondertekening Interregionale Samenwerking Haven- en Industriegebieden met als doel de samenwerking tussen experts in de haven- en industriegebieden van Nederland en Vlaanderen uit te breiden.

Dutch Sustainability Leaders Program

Landelijke samenwerking tussen experts (directeuren, managers, bestuurders, specilialisten) werkzaam in de industrie en vertegenwoordigers van overheidsinstanties, kennisinstellingen en belangenorganisaties.

Bijeenkomsten

Om de industrie een podium te bieden, kennis te delen en zaken te doen organiseert Platform Duurzaam Rijnmond regelmatig koploperoverleg bijeenkomsten. Platform Duurzaam Rijnmond is als kennisplatform onderdeel van CSIP.

Bekijk hier onze agenda voor 2020! Klik op een bijeenkomst voor meer informatie en om u aan te melden of ga direct naar het aanmeldformulier.

Beschikbaar

Beperkt plaats

Vol
juni juli 2020 augustus
ma29 di30 wo01 do02 vr03 za04 zo05
ma06 di07 wo08 do09 vr10 za11 zo12
ma13 di14 wo15 do16 vr17 za18 zo19
ma20 di21 wo22 do23 vr24 za25 zo26
ma27 di28 wo29 do30 vr31 za01 zo02