Diensten & Activiteiten

Diensten

CSIP (Center for Sustainable Investment & Partnership) ondersteunt vanuit zijn regionale investeerdersplatforms ondernemers in de startup of doorgroeifase, en bedrijven en initiatieven die de industrie duurzaam versterken door:  

 het delen van kennis, ervaring en een groot netwerk.
 bemiddeling bij bedrijf- en projectfinancieringen.
 het afsluiten van partner-, sponsor- en greendeals.
 het aanvragen van subsidies.
 het opstarten van crowdfunding-campagnes.
 het begeleiden van duurzame bedrijfsmodellen.

Wij doen dit met steun vanuit het CSIP Business Angels netwerk en in samenwerking met experts, organisaties en instellingen in de haven- en industriegebieden van Nederland en Vlaanderen. 

Huidige projecten

CSIP maakt deel uit van een industriele  samenwerking en zoekt met MVO koplopers naar kansen om de economie in de haven- en industriegebieden van Nederland en Vlaanderen duurzaam te versterken.

 Interregionale Samenwerking
Haven- en Industriegebieden

Koplopersoverleg programma met als doel de interregionale samenwerking tussen experts, ondernemers en investeerders, en het verduurzamen van de haven- en industriegebieden van Nederland en Vlaanderen, uit te breiden.

 Dutch Sustainability Leaders
Program

Koplopersoverleg programma voor experts in de haven- en industriegebieden en vertegenwoordigers van overheidsinstanties, kennisinstellingen en belangenorganisaties met als doel het opzetten van duurzame projecten en samenwerkingen.

Bijeenkomsten

Om de industrie een podium te bieden, kennis te delen en zaken te doen organiseert het CSIP Koplopers- en investeerdersoverleg bijeenkomsten. 

Bekijk hier onze agenda voor 2021! Klik op een bijeenkomst voor meer informatie en om u aan te melden of ga direct naar het aanmeldformulier.

Beschikbaar

Beperkt plaats

Vol
november december 2021 januari
ma29 di30 wo01 do02 vr03 za04 zo05
ma06 di07 wo08 do09 vr10 za11 zo12
ma13 di14 wo15 do16 vr17 za18 zo19
ma20 di21 wo22 do23 vr24 za25 zo26
ma27 di28 wo29 do30 vr31 za01 zo02