Diensten & Activiteiten

Diensten

Het CSIP (Center for Sustainable Investment & Partnership) ondersteunt bedrijven en initiatieven die de industrie duurzaam versterken vanuit zijn (oud-)ondernemers en investeerdersnetwerk (Business Angels) door:  

 het delen van kennis, ervaring en een groot netwerk.
 bemiddeling bij bedrijf- en projectfinancieringen.
 het afsluiten van partner-, sponsor- en greendeals.
 het aanvragen van subsidies.
 het opstarten van crowdfunding-campagnes.
 het begeleiden van duurzame bedrijfsmodellen.

Wij doen dit veelal in samenwerking met experts, organisaties en instellingen in de haven- en industriegebieden van Nederland en Vlaanderen. 

Huidige projecten

CSIP maakt deel uit van een industriele  samenwerking en zoekt met MVO koplopers naar kansen om de economie in de haven- en industriegebieden van Nederland en Vlaanderen duurzaam te versterken.

 Interregionale Samenwerking
Haven- en Industriegebieden

Koplopersoverleg programma met als doel de interregionale samenwerking tussen experts, ondernemers en investeerders, en het verduurzamen van de haven- en industriegebieden van Nederland en Vlaanderen, uit te breiden.

 Dutch Sustainability Leaders
Program

Koplopersoverleg programma voor experts in de haven- en industriegebieden en vertegenwoordigers van overheidsinstanties, kennisinstellingen en belangenorganisaties met als doel het opzetten van duurzame projecten en samenwerkingen.

Bijeenkomsten

Om de industrie een podium te bieden, kennis te delen en zaken te doen organiseert het CSIP Koplopers- en investeerdersoverleg bijeenkomsten. 

Bekijk hier onze agenda voor 2021! Klik op een bijeenkomst voor meer informatie en om u aan te melden of ga direct naar het aanmeldformulier.

Beschikbaar

Beperkt plaats

Vol
juni juli 2021 augustus
ma28 di29 wo30 do01 vr02 za03 zo04
ma05 di06 wo07 do08 vr09 za10 zo11
ma12 di13 wo14 do15 vr16 za17 zo18
ma19 di20 wo21 do22 vr23 za24 zo25
ma26 di27 wo28 do29 vr30 za31 zo01