Diensten & Activiteiten

Diensten

Het CSIP (Center for Sustainable Investment & Partnership) ondersteunt bedrijven en initiatieven die de industrie duurzaam versterken vanuit zijn (oud-)ondernemers en investeerdersnetwerk (Business Angels) door:  

 het delen van kennis, ervaring en een groot netwerk.
 bemiddeling bij bedrijf- en projectfinancieringen.
 het afsluiten van partner-, sponsor- en greendeals.
 het aanvragen van subsidies.
 het opstarten van crowdfunding-campagnes.
 het begeleiden van duurzame bedrijfsmodellen.

Wij doen dit veelal in samenwerking met experts, organisaties en instellingen in de haven- en industriegebieden van Nederland en Vlaanderen. 

Huidige projecten

CSIP maakt deel uit van een industriele  samenwerking en zoekt met MVO koplopers naar kansen om de economie in de haven- en industriegebieden van Nederland en Vlaanderen duurzaam te versterken.

 Interregionale Samenwerking
Haven- en Industriegebieden

Koplopersoverleg programma met als doel de interregionale samenwerking tussen experts, ondernemers en investeerders, en het verduurzamen van de haven- en industriegebieden van Nederland en Vlaanderen, uit te breiden.

 Dutch Sustainability Leaders
Program

Koplopersoverleg programma voor experts in de haven- en industriegebieden en vertegenwoordigers van overheidsinstanties, kennisinstellingen en belangenorganisaties met als doel het opzetten van duurzame projecten en samenwerkingen.

Bijeenkomsten

Om de industrie een podium te bieden, kennis te delen en zaken te doen organiseert het CSIP Koplopers- en investeerdersoverleg bijeenkomsten. 

Bekijk hier onze agenda voor 2021! Klik op een bijeenkomst voor meer informatie en om u aan te melden of ga direct naar het aanmeldformulier.

Beschikbaar

Beperkt plaats

Vol
augustus september 2021 oktober
ma30 di31 wo01 do02 vr03 za04 zo05
ma06 di07 wo08 do09 vr10 za11 zo12
ma13 di14 wo15 do16 vr17 za18 zo19
ma20 di21 wo22 do23 vr24 za25 zo26
ma27 di28 wo29 do30 vr01 za02 zo03